maandag 2 september 2013

Welke zomerse outfit is het mooist ?



Hoi allemaal, ik weet dat de zomer al bijna voorbij is maar nog steeds vond ik dit wel leuk om met jullie te delen. Kijk mee en kies de leukste uit en zet het bij de reacties.



Outfit 1:
- De blouse komt van de webshop 2bstores en is afgeprijsd van €30 naar €19. Deze blouse is een beetje transparant dus daarom ideaal voor de zomer.
- De short komt van de zara en kost ongeveer €30. Deze mooie gestipte short is lekker stoer maar toch wel heel erg leuk.
- De schoenen zijn van het merk Converse en zijn te koop bij net-a-porter. Ze kosten €53 en staan super bij deze look.

Outfit 1 :
- De jurk komt van 1stdibs maar is jammer genoeg tijdelijk uitverkoop, daarom weet ik jammer genoeg ook niet de prijs, maar verder een super schattige zomer jurk.
- De schoenen zijn van brownsfashion en zijn in de uitverkoop van €130 naar €88. Deze ballerina's zijn mooi fel roze en maken de look compleet.

outfit 3 :
- De topje komt van welikefashion en is in de uitverkoop van €135 naar €67. Deze mooie mintgroene topje is lekker luchtig en zit super lekker.
- De rok is van boohoo en is jammer genoeg uitverkocht. De normale prijs is €12. Deze aztec rok is lekker strak en zit best wel lekker.
- De slippers zijn van jildorshoes en kosten €38. Deze sllippers zitten lekker voelen lekker en passen perfect bij deze look.

dit waren mijn look(s) welke is het mooist ? zet het bij de comments.

xxx Feyza

Geen opmerkingen:

Een reactie posten